A majom királynő

Jane Goodall  

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kislány, akit 1934. április 3-án a gólya Anglia fővárosában, Londonban dobott le a család első porontyaként. Rá négy évre újra kopogtatott a gólya a család ajtaján, és meghozta Jane húgát, Judy-t. A kis Jane ahogy növekedett, egyre jobban megszerette az állatokat.  Teltek-múltak az évek és a kis Jane-ből nagylány lett, és kijárta az iskolát.                                

    Azután elkezdett dolgozni Kenyában, a majmok megfigyelésével.  Nagyon sikeres lett a munkájában, sok-sok kitüntetést is kapott.  Ez nagyon kitartóvá tette őt, így megalapította saját intézményét is, amely 23 országban jelen van. Ezen kívül körbeutazta a világot és előadásokat tart.                                                                                

 Azt hitte, hogy megtalálta az igazi szőke hercegét, de majd első férjétől elváltak útjaik, egy kis fiúcskával a karjaikban, akit Hugónak neveztek el. Ezután Jane újra megtalálta a nagy Ő-t Derek Bryceson személyében, akit elkísért a végsőkig. Fontosabb dolgait pedig elmesil lenti Insta profilja, hogy a mesemondónak ne legyen sok dolga.

                                             



                                                                 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A fantasztikus 10-es

Germánia prófétanője